Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Το προκλητικό ποσό που θα πληρώσει τελικά η ΕΠΟ για Ρανιέρι

Υπό το φόβο να προσφύγουν στο ευρωπαϊκό αθλητικό δικαστήριο και να δικαιωθούν, το Δ.Σ. της ΕΠΟ αποφάσισε την Τετάρτη 18/3 να πληρώσει όλες τις αποζημιώσεις των συνεργατών του Κλαούντιο Ρανιέρι, αναγνωρίζοντας έτσι τις οφειλές προς το πρόσωπό τους.

Το θέμα είναι ότι στο τελευταίο Δ.Σ. της ομοσπονδίας υπό την προεδρία του Γιώργου Σαρρή τον περασμένο Δεκέμβρη, ο τέως πρόεδρος είχε πει ενώπιον των συμβούλων πως η μοναδική αποζημίωση που οφείλει η ΕΠΟ είναι οι 500.000 ευρώ του Ρανιέρι και πέραν τούτου ουδέν, καθώς οι συνεργάτες του Ιταλού δεν είχαν υπογράψει κάποιο συμβόλαιο!

Σιγά-σιγά όμως, οι απαιτήσεις άρχισαν να σκάνε μία-μία για συνεργάτες, γυμναστές, γιατρούς κλπ. Στο Δ.Σ. της ΕΠΟ τα «εγκεφαλικά» ήταν απανωτά, ενώ για τον εκτεθειμένο πλέον Σαρρή, η δυσαρέσκεια είναι πολύ μεγάλη! Αποφασίστηκε, λοιπόν, να πληρωθούν όλοι, διότι όπως φάνηκε, θα μπορούσαν να διεκδικήσουν τις αποζημιώσεις τους στο CAS και να δικαιωθούν.

Η ΕΠΟ θα «ξηλωθεί» τελικά για τη μικρή και άκρως αποτυχημένη περίοδο Ρανιέρι, με ένα ποσό που πιθανόν να ξεπερνάει και το 1,5 εκατ. ευρώ!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων