Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022

Το ψάχνει για Σκόκο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει πριν από 3 χρόνια με τον Νάτσο Σκόκο, ο Αργεντίνος άσος ήταν έτοιμος να υπογράψει με την τότε διοίκηση Κόκκαλη, αλλά την τελευταία στιγμή η ΑΕΚ είχε κάνει πίσω διότι οι υπεύθυνοι της είχαν φοβηθεί τις αντιδράσεις του κόσμου.

Ο Σκόκο έμεινε για λίγο ακόμη στην Ένωση και μετά ακολούθησε το κύμα της μεγάλης φυγής, μαζί με τους υπόλοιπους πρωτοκλασάτους παίκτες της ομάδας.

Η καριέρα του μετά την πώληση στους Άραβες έμοιζε ότι θα είχε στασιμότητα, αφού σε μια πολύ καλή ηλικία αποφάσισε να βάλει τα χρήματα πάνω από την προοπτική εξέλιξης και να μείνει μακριά από το φώτα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η επιστροφή του στην Αργεντινή, για να παίξει δανεικός αρχικά και μόνιμα στη συνέχεια (αλλά με ειδικούς και περίεργους όρους) στην Νιούελς Οντ Μπόις σήμανε την εκτόξευση της καριέρας του!

Ο Σκόκο έκανε φανταστικά παιχνίδια με την ομάδα του, πέτυχε απίθανα γκολ και έφτασε να κληθεί στην Εθνική Αργεντινής με την οποία σκόραρε δύο φορές εναντίον της Βραζιλίας!

Το τελευταίο διάστημα ο ατζέντης του έχει αφήσει ορθάνοιχτη την πιθανότητα να δοκιμάσει ξανά στην Ευρώπη ο 28χρονος (και πιο ώριμος από ποτέ) πελάτης του. Διευκρινίζει βέβαια ότι το κόστος μιας τέτοιας μεταγραφής μπορεί πια να φτάσει στα 6 εκ. ευρώ και όσο κι αν «τσιμπάει» κάπως την τιμή, είναι αλήθεια ότι στην αγορά ο Σκόκο κάτω από 4 εκατομμύρια δεν πέφτει.

Πού «κολλάει» τώρα ο Ολυμπιακός; Να δώσει τόσα λεφτά για μεταγραφή αποκλείεται. Έχει, όμως, κάποια πλεονεκτήματα και γι΄αυτό την υπόθεση Σκόκο την έχει ψάξει. Υπάρχουν καλές άκρες με τον Έλληνα εκπρόσωπο του παίκτη, με τον οποίο είχε γίνει η δουλειά προ τριετίας. Επιπλέον, ο Ολυμπιακός ποντάρει στο ότι ο Αργεντίνος είχε καλή εμπειρία από τη ζωή του στην Ελλάδα, ενώ ήθελε πάρα πολύ να παίξει στην ομάδα του Πειραιά. Μια συζήτηση, λοιπόν, και μια διερευνητική κρούση για το ενδεχόμενο να προχωρήσει αυτό το θέμα, είτε με δανεισμό είτε με άλλο τρόπο συμφωνίας χαμηλότερου κόστους, είναι βέβαιο ότι θα γίνει.

Στον Ολυμπιακό ψάχνουν ένα τέτοιου τύπου ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να παίξει τόσο στη θέση του Ιμπαγάσα, όσο και πίσω από τον φορ ή στις άκρες. Ο Σκόκο, τον οποίο γνωρίζουν πολύ καλά, θα ήταν μια ιδανική περίπτωση και γι΄αυτό ας μην αποκλειστεί να υπάρξει πιο «θερμή» επικοινωνία των δύο πλευρών τους επόμενους μήνες.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων