Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Τρέλα, συγκίνηση, οπαδική… υγεία! “Στο όνομα του Ηρακλή…” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επιστροφή του Ηρακλή τους εκεί που ανήκει… πλησιάζει. Κι αυτό που κάνουν οι φίλοι του είναι να τραγουδούν για την «καψούρα» τους. Μέσα στο γήπεδο και στο σκοτάδι, 1:30 ώρα μετά το ματς! «Στο όνομα του Ηρακλή δώσαμε τις ζωές μας, τεράστιες οι πίκρες μας και λίγες οι χαρές μας. Μα άντεξε η αγάπη μας ολόκληρο αιώνα» λέει το νέο σύνθημα των φίλων του Ηρακλή που αποτυπώνει το τι σημαίνει γι’ αυτούς ο Γηραιός!

Η αναμονή για την μεγάλη επιστροφή έχει… τρελάνει τον κόσμο του. Περιμένουν πώς και πώς να ξαναδούν την αγαπημένη τους ομάδα στα «σαλόνια». Εκεί που ανήκει.

Και τραγουδούν για την «τρέλα» τους ακόμα κι όταν τελειώνουν οι αγώνες. Η «Αυτόνομη Θύρα 10» δεν έφευγε με τίποτα απ’ το Καυταντζόγλειο την Κυριακή.

45 λεπτά μετά τη λήξη του ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας οι οπαδοί παρέμεναν στη θέση τους και… ανάγκασαν μερίδα παικτών και τον μεγαλομέτοχο, Σπύρο Παπαθανάσακη να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να τους ευχαριστήσουν.

Ακόμα και όταν τα φώτα έσβηναν, ακόμα κι όταν η αποστολή είχε φύγει, ακόμα κι όταν είχε περάσει περίπου 1:30 ώρα, οι Ηρακλειδείς ήταν εκεί. Μέσα στο σκοτάδι, να φωνάζουν για την μεγάλη τους αγάπη!

Δείτε τα βίντεο:


σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img