Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

Τρομερή αποκάλυψη του Βουγιόσεβιτς: Ο Ίβκοβιτς πέθανε λόγω μόλυνσης από περιστέρια!

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης (16/09) με την είδηση του θανάτου να σκορπά τη θλίψη στο ευρωπαϊκό -και όχι μόνο- μπασκετικό στερέωμα.

Ο σπουδαίος δάσκαλος της πορτοκαλί μπάλας θα ζει για πάντα μέσα από τις σπουδαίες διακρίσεις του και τα όσα σπουδαία πέτυχε στον χώρο του αθλήματος. Όσον αφορά τα αίτια του θανάτου του, μέχρι τώρα δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια επίσημη δήλωση, ωστόσο το πρώτο σχόλιο ήρθε από τον επίσης σπουδαίο και έναν από τους κορυφαίους κόουτς του γιουγκοσλαβικού μπάσκετ, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, ο οποίος αποκάλυψε πως ο αγαπητός του φίλος «Ντούντα» έφυγε από τη ζωή εξαιτίας της αγάπης του για τα περιστέρια!

«Είναι οικογενειακή ρίζα. Ο σπουδαίος φυσικός Νίκολα Τέσλα ήταν θείος της μητέρας μου. Ξέρω ότι στα δωμάτια που ζούσε είχε πάντοτε ζευγάρια περιστέρια. Είναι τρομερό πάθος, είναι τρέλα. Δουλεύω με επιλογές ειδών, ζευγαρώνω. Σήμερα, στον τρελό κόσμο που ζούμε, στο στρες, εμένα με λυτρώνει να ασχοληθώ τον ελάχιστο χρόνο που έχω ελεύθερο με τα περιστέρια μου», δήλωνε σε παλαιότερη συνέντευξη του ο εκλιπών Ντούσαν Ίβκοβιτς και στο σήμερα εκείνες οι δηλώσεις του αποκτούν μία τραγική διάσταση, μετά τα όσα μετέφερε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής στη Σερβία ο Βουγιόσεβιτς.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ξέρω πως ο Ντούντα είχε κάποια προβλήματα υγείας. Ο Ντούντα μολύνθηκε από τα περιστέρια που ήταν το τεράστιο πάθος του! Είχε μαζέψει υγρό. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει…».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων