Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Χαμένος ο ΠΑΟ με Απήλιο

Η εσωστρέφεια στον Παναθηναϊκό είναι διαρκείας, οδηγεί σε ανατροπές συμμαχιών, έχει διαρκώς νέα επεισόδια και τις διάφορες πλευρές πότε στα πάνω και πότε στα κάτω τους.

Τώρα είναι επικοινωνιακά κερδισμένος ο Αλαφούζος. Δεν ενέδωσε στις υπερβολικές απαιτήσεις Βραδινογιάννη για την ενοικίαση της Παιανίας και έσπευσε να αγοράσει το προπονητικό κέντρο του Πανιωνίου (του Τσακίρη δηλαδή) στο Κορωπί.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι «στα σκοινιά». Σχολιάζεται ότι ενήργησαν εκδικητικά, ζητώντας 1,2 εκ. ευρώ νοίκι για τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και τώρα τους έμεινε αμανάτι η Παιανία, με τα έξοδα συντήρησης δικά τους κι όχι της ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μοιάζει επιχειρηματικά κερδισμένη, διότι αγοράζει ένα προπονητικό κέντρο με 8 εκ. ευρώ τα οποία θα δώσει σε δέκα χρόνια. Δηλαδή έχει δικές της εγκαταστάσεις με 800 χιλιάρικα το μήνα, αντί να πληρώνει 1,2 εκ. νοίκι στον Βαρδινογιάννη.

Μια μικρή λεπτομέρεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός μέχρι φέτος, εδώ και 30 χρόνια, δεν έδινε δραχμή για το προπονητικό κέντρο. Και τώρα προσθέτει ακόμη ένα βάρος για να αποπληρώσει τις νέες εγκαταστάσεις του.

Για δέκα χρόνια, λοιπόν, η ΠΑΕ θα βάζει λεφτά για το κέντρο ενώ δεν έβαζε έως τώρα τίποτα. Και για όλα τα υπόλοιπα χρόνια η Παιανία θα είναι ένας τεράστιος χώρος που πιθανότατα θα μείνει ανεκμετάλλευτος.

Καταλήγει, λοιπόν, κανείς σε ό,τι καταλήγει όταν αναφέρεται σε θέμα που έχει να κάνει με τα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την τελευταία τριετία. Οι κόντρες, τα διάφορα μέτωπα, τα πείσματα, η εκδικητικότητα οδηγούν σε αποφάσεις που δεν εξυπηρετούν κανέναν. Κυρίως, δεν εξυπηρετούν τον Παναθηναίκό που έχει φτάσει σε τόσο χαμηλό σημείο.

Το επόμενο επεισόδιο αφορα στη δικαστική διαμάχη Βαρδινογιάννη-Βγενόπουλου, καθώς έφτασε η ώρα της έδρας. Με σοβαρές αποκαλύψεις για το τι ακριβώς συνέβη στην εποχή της διάλυσης της πολυμετοχικότητας να έχουν προαναγγελθεί κι από τις δύο πλευρές.

Για το… καλό του Παναθηναϊκού και πάλι, φυσικά.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων