Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

Ξέσπασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σχεδόν 36 ώρες χωρίς ρεύμα

Ηκακοκαιρία Ελπίς σάρωσε την Αττική και δημιούργησε πολλά προβλήματα και ταλαιπωρία σε πολλούς πολίτες και μέσα σε αυτούς ήταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία Ελπίς – Κέλλυ Κελεκίδου: Έπεσε δέντρο μπροστά στο αυτοκίνητό της ενώ οδηγούσε

Η παρουσιάστρια του Happy Day, όπως ενημέρωσε μέσω του προφίλ της στο Instagram, εγκλωβίστηκε και αυτή στο δρόμο και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το αυτοκίνητό της, ενώ στη συνέχεια έμεινε 36 ώρες χωρίς ρεύμα στο σπίτι της.

Αναλυτικότερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγραψε στο προφίλ της:

«Αγαπημένοι μου καλημέρα και εύχομαι να είστε υγιείς και ασφαλείς. Πέρα από τις όμορφες στιγμές και φωτό που μας χάρισε η ελπίδα, όπως αυτές που αναρτώ, είμαστε από αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά. Σχεδόν 36 ώρες χωρίς ρεύμα με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Πολύ κρύο μέσα στο σπίτι όπου κυκλοφορούσαμε με φλις και κουβέρτες, καμία δυνατότητα επικοινωνίας καθώς δεν λειτουργούσε ούτε το σταθερό, αλλά ούτε το wifi, χωρίς μπαταρία στα κινητά μας. Τα πράγματα του ψυγείου βγήκαν στα χιόνια ενώ η όποια απόπειρα μαγειρικής γινόταν με το γκαζάκι.

Ενημερωθήκαμε ετεροχρονισμένα για την ταλαιπωρία που υπέστησαν πολλοί συμπολίτες μας στην Αττική οδό, αλλά και σε άλλους μεγάλους δρόμους όπου εγκλωβίστηκαν για πάρα πολλές ώρες.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων