Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017:

Κριός

Μπορεί να μην πιστεύετε στα όνειρά σας πλέον. Τώρα είναι καιρός να επικεντρωθείτε ξανά στο τι θέλετε και να προχωρήσετε μπροστά με αυτοπεποίθηση. Έχετε αναθεωρήσει αρκετά. Είναι καιρός να δημιουργήσετε. Να ονειρεύεστε και μην αφήνετε τους άλλους να μπαίνουν εμπόδιο στην πρόοδό σας.

Ταύρος

Η πρόσφατη αντίθεση που μπαίνει εμπόδιο στους μακροπρόθεσμους στόχους σας μάλλον θα περιοριστεί σήμερα. Οι καταστάσεις γύρω από αυτά τα θέματα θα είναι πιο καθαρές και θα έχετε μια πιο καλή ιδέα για το τι αντιμετωπίζετε.

Δίδυμοι

Είναι καιρός να αναθεωρήσετε τα όνειρά σας. Μπορεί να τα παραμελείτε πολύ τελευταία. Ίσως τα πράγματα που κάνετε να μην έχουν έχουν πάει όπως θα θέλατε. Τα καλά νέα είναι όλα πηγαίνουν υπέρ σας σήμερα.

Καρκίνος

Τα πράγματα που ήταν εκτός ισορροπίας αρχίζουν και την βρίσκουν ξανά μέσα στην ζωή σας. Τα άσχημα νέα είναι ότι μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να γίνουν όλα καλά. Τα καλά νέα είναι ότι θα πραγματοποιηθεί αυτή η αλλαγή.

Λέων

Τα πράγματα θα αρχίσουν να ηρεμούν σήμερα αφού έχουν φθάσει στο υψηλότερο σημείο. Χρειάζεστε μια παύση τώρα και θα δείτε ότι τα πράγματα θα προχωρήσουν ξανά. Η αλλαγή τώρα μέσα σας είναι πολύ βαθιά.

Παρθένος

Μπορεί να έχετε εμπλακεί σε μια μάχη γεγονότων τελευταία. Ίσως κάποιες νέες πληροφορίες σας έχουν αναγκάσει να κάνετε ένα βήμα πίσω καθώς σκέπτεστε την επόμενη κίνησή σας. Τώρα θα πρέπει να προχωρήσετε χωρίς περιορισμό. Όταν υπάρχουν ευαίσθητα θέματα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να δείχνετε σεβασμό συνέχεια.

Ζυγός

Οι στόχοι μπορεί να φαίνονται ανεπίτευκτοι αλλά τελικά τώρα αρχίζουν όλα να μπαίνουν στην θέση τους. Μπορεί να παραμελείτε τα όνειρά σας γιατί σας φαίνονται πιο μακρινά κάθε φορά. Να πιστεύετε ότι η τύχη σας θα αλλάξει.

Σκορπιός

Μπορεί να σας ήταν δύσκολο να προχωρήσετε κάποια προσωπικά, μακροπρόθεσμα σχέδια. Σήμερα είναι ένα νέο σημείο εκκίνησης αναφορικά με τους στόχους σας. Ίσως υπάρχει κάποια καθυστέρηση. Θα δείτε ότι τα πάντα είναι πιο καθαρά.

Τοξότης

Αφήστε την σύγχυση πίσω σας. Η έντονη φαντασία σας και η δημιουργική ικανότητά σας είναι έντονες σήμερα και ίσως να μην ξέρετε πως να τις κατευθύνετε. Ίσως τις χρησιμοποιούσατε αρνητικά και να είχατε προβλήματα σε κάποιους τομείς.

Αιγόκερως

Τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας μάλλον θα προχωρήσουν αρκετά σήμερα. Αυτή η αλλαγή μπορεί να είναι υποσυνείδητη αλλά είναι πολύ έντονη και θα σας βοηθήσει πολύ. Τα όνειρα που κάνετε ίσως είναι δύσκολο να επιτευχθούν σήμερα.

Υδροχόος

Κάποια πράγματα στην ζωή σας που ίσως πήραν λάθος τροπή τώρα επιστρέφουν κανονικά στον δρόμο. Θα δείτε ότι τα μεγάλα σχέδια που έχουν να κάνουν με μηχανικά θέματα θα προχωρήσουν. Θα αρχίσετε να αισθάνεστε μια αυξημένη κίνηση προς τα εμπρός τις επόμενες εβδομάδες.

Ιχθύες

Τα θέματα που σχετίζονται με μόδα, περιοδικά και γραπτό λόγο ίσως αρχίσουν να στρέφονται προς θετική κατεύθυνση σήμερα. Μπορεί να δείτε ότι η εξέλιξή τους δεν ήταν πολύ καλή σήμερα. Τα καλά νέα είναι ότι τα πράγματα αλλάζουν. Θα πρέπει να προσέξετε τις επόμενες εβδομάδες και όλα θα μπουν στην θέση τους.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων