Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Τρίτη 16 Μαΐου 2017:

Κριός

Με την ενέργεια του σύμπαντος θα αισθάνεστε σήμερα ότι είστε σε διακοπές. Η ευθυγράμμιση των πλανητών δίνει συχνά στα άτομα το συναίσθημα ότι έχουν νέα και καθαρή οπτική. Τα προβλήματα που φαίνονταν περίπλοκα τώρα είναι απλά. Μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε να γράψετε.

Ταύρος

Μερικές φορές είναι δύσκολο να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας καθώς είστε απασχολημένοι με έναν φίλο ή κάποιο μέλος της οικογένειας. Η ενέργεια του σύμπαντος σήμερα σας ζητά να σκεφθείτε τον εαυτό σας. Πείτε όχι στις επερχόμενες χάρες που θα σας ζητηθούν.

Δίδυμοι

Αν έχετε την αίσθηση ότι το σώμα σας δεν αντικατοπτρίζει το ποιοι είστε τότε μάλλον η εικόνα που έχετε για εσάς δεν είναι σωστή. Θα πρέπει να προσέξετε τον εαυτό σας ώστε να προσαρμόσετε την εικόνα σας. Θα δείτε ότι το σώμα σας είναι ο πραγματικός σας καθρέπτης.

Καρκίνος

Μπορεί να σας ήταν δύσκολο να επικοινωνήσετε με τα δικά σας άτομα τις τελευταίες ημέρες. Μπορεί να αναρωτιέστε για την γοητεία σας. Ίσως να είστε γενικά λίγο ανασφαλείς. Η ημέρα σήμερα θα είναι εξαιρετική για μια νέα αρχή. Έχετε πολύ αυτοπεποίθηση.

Λέων

Σας είναι αρκετά εύκολο να παρατηρήσετε την αλήθεια πίσω από τις καταστάσεις που έχετε συναντήσει τελευταία. Ξεκινώντας από σήμερα οι αναλυτικές σας ικανότητες δεν είναι πολύ αξιόπιστες. Οι αλλαγές στην σχέση σας σας προβληματίζουν πολύ. Η έλλειψη δέσμευσης από τους άλλους θα σας γεμίσει αμφιβολίες και θα αρχίσετε να αναρωτιέστε αν πραγματικά σας εκτιμούν και σας καταλαβαίνουν.

Παρθένος

Οι τελευταίες ημέρες ήταν έντονες. Μπορεί να περάσετε πολύ καιρό σκεπτόμενοι αυτά τα γεγονότα. Η διάθεσή σας δεν είναι εποικοδομητική. Μια αλλαγή στην διάθεση σήμερα θα σας ενθαρρύνει να μοιραστείτε την ζωή σας περισσότερο.

Ζυγός

Η ημέρα σήμερα ίσως σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την στεναχώρια. Μια καλή επιρροή προσπαθεί να μπει στην σχέση σας ειδικά αναφορικά με τα συναισθήματά σας. Μπορεί να ενισχυθεί το ενδιαφέρον σας για την ερωτική σας ζωή. Αν δεν περνάτε πολύ χρόνο με τον/την σύντροφό σας τότε πρέπει να αναπληρώσετε.

Σκορπιός

Μερικές φορές αισθάνεστε ότι προχωράτε χωρίς να βλέπετε αλλά τελικά αυτό αλλάζει σήμερα. Ο ουρανός είναι καθαρός. Μπορείτε να περιμένετε μια πρόσκληση για ένα ταξίδι. Μην χάσετε τις ευκαιρίες να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε.

Τοξότης

Ίσως κάποιο κοντινό σας άτομο ήταν αγενές απέναντί σας. Μπορεί να ήσασταν θύμα κακής κριτικής. Αυτά σας ενοχλούν. Ξεκινώντας από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες μπορείτε να περιμένετε τα πράγματα να πάνε καλά. Χρειάζεστε περισσότερη αρμονία στην ερωτική σας ζωή και μάλλον θα την αποκτήσετε σύντομα.

Αιγόκερως

Το να έχετε προσωπική γνώμη για τα πάντα δεν είναι το πιο δύσκολο. Το πιο δύσκολο είναι να αντιμετωπίζετε με αντικειμενικότητα τις απόψεις των άλλων. Η ενέργεια του σύμπαντος αρχίζει μια αλλαγή απέναντι στην οπτική σας. Δεν είναι καιρός να είστε απόλυτοι αλλά τώρα πρέπει να μάθετε από τους άλλους.

Υδροχόος

Μην σκέπτεστε άλλο τον εαυτό σας. Έχει έρθει η ώρα να βγάλετε κάποια συμπεράσματα. Πρέπει να αναλογιστείτε τι έχετε μάθει και να τα προσαρμόσετε στην ζωή σας. Θα πρέπει να τα βάλετε στην καθημερινότητά σας μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ιχθύες

Η αποπλάνηση μέσα από τα λόγια είναι η πραγματική σας δύναμη. Θα έχετε μεγάλο ταλέντο στα λόγια. Θα μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερους θαυμαστές. Με την ενέργεια των πλανητών τώρα θα τα καταφέρετε όλα.

σχετικα αρθρα

4 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img