Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Ανάγκασαν σερβιτόρα να φορά ψηλοτάκουνα και δείτε πώς έγιναν τα πόδια της (ΦΩΤΟ)

Η φωτογραφία με τα ματωμένα πόδια μια σερβιτόρας, τα οποία ανέβασε στο Facebook φίλη της, σόκαραν το Διαδίκτυο.

Η γυναίκα από την Αλμπέρτα του Καναδά στην ανάρτησή της αναφέρει ότι η φίλη της εργάζεται στο εστιατόριο Joey Restaurant στο Έντμοντον, το οποίο είναι ένα από τα 22 καταστήματα που διαθέτει η εταιρεία στον Καναδά, η οποία έχει στην ιδιοκτησία της ακόμα τέσσερα εστιατόρια στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Gavins, όταν η φίλη της παραπονέθηκε στον διευθυντή ότι δεν μπορεί να φορά ψηλοτάκουνα επειδή έχουν ματώσει τα πόδια της, εκείνος, όχι μόνο δεν της επέτρεψε να αλλάξει και να φορέσει χαμηλά παπούτσια, αλλά την επέπληξε και της ζήτησε και την επόμενη ημέρα να φορέσει παπούτσια με ψηλά τακούνια στην δουλειά της.

Η Gavins υποστηρίζει ότι η διεύθυνση του καταστήματος διατηρεί σεξιστική συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες εργαζόμενες, από τις οποίες απαιτεί να πληρώνουν και τριάντα δολάρια για την στολή τους, ενώ οι άντρες εργαζόμενοι επιλέγουν τα ρούχα που θέλουν από την ντουλάπα τους και πάντως, κανένας δεν τους ζητά να φορέσουν τακούνια. H Gavins υποστήριξε ότι η άτυχη σερβιτόρα έχασε και το νύχι από ένα δάχτυλο των ποδιών της.

Η ανάρτηση έγινε viral με περισσότερα από 1.000 αρνητικά για το εστιατόριο σχόλια και με περισσότερες από 11.000 κοινοποιήσεις.

f64

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων