Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

Βρετανός γιατρός κακοποιούσε σεξουαλικά αγόρια με λευχαιμία

Στη φυλακή θα περάσει τα επόμενα 22 χρόνια της ζωής του, ο Βρετανός, παιδόφιλος γιατρός, που παραδέχθηκε πως ασέλγησε σε 18 ανήλικα αγόρια, όταν τα περιέθαλπτε. Στην κατοχή του τέρατος, βρέθηκαν περισσότερες από 17.000 φωτογραφίες αποκρουστικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, ο 41χρονος παιδίατρος Μάιλς Μπράντμπερι ασελγούσε επάνω στα αγόρια κατά τη διάρκεια της εξέτασης ενώ πολλές φορές βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του με ειδικό στιλό.

Τα αγόρια ηλικίας από 10 έως 16 ετών που έπεσαν θύματα των αρρωστημένων διαθέσεων του παιδίατρου έπασχαν από λευκαιμία και σε αρκετές περιπτώσεις, οι γονείς τους τα περίμεναν έξω από το ιατρείο του Μπράντμπερι, ο οποίος ομολόγησε στο δικαστήριο τις συνολικά 18 αποτρόπαιες πράξεις του.

«Είναι μια από τις χειρότερες μορφές παιδοφιλίας και σεξουαλικής παρενόχλησης που έχω συναντήσει στη ζωή μου» τόνισε ο δικαστής Γκάρεθ Χόκσγουορθ και συμπλήρωσε «Το να κάνεις αυτές τις πράξεις σε άρρωστα μικρά παιδιά, τα οποία δίνουν μάχη για τη ζωή τους δεν μπορούσα να το φανταστώ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κατοχή του γιατρού βρέθηκαν περισσότερες από 170,000 φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, πριν απομακρυνθεί από τη θέση του το Νοέμβριο του 2013, όταν και ήρθαν στο φως οι πρώτες καταγγελίες.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων