Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022

Εκθέτουν τον Ολυμπιακό οι τελευταίες διαιτησίες

Στο πρόσφατο παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό, ο διαιτητής Σπάθας δεν έκανε κάποια «χοντράδα» αλλά σφύριζε σαν πρόβα για παρέλαση. Κάθε πέντε δευτερόλεπτα και πάντοτε υπέρ του Ολυμπιακού.

Λίγες μέρες αργότερα, στην Πάτρα, ο διαιτητής Δημητρόπουλος (και οι βοηθοί του) το προχώρησαν ακόμη παραπέρα. Αυστηρή αποβολή, ανύπαρκτο οφσάιντ, καθαρό πέναλτι, όλα τα είχε το… μενού της διευκόλυνσης που έτυχε ο Ολυμπιακός προκειμένου να γλιτώσει από ανεπανάληπτο κάζο αποκλεισμού στο Κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός εκτίθεται από τους παίκτες του που σε τέτοια παιχνίδια μπαίνουν με τουπέ και αδιαφορία, προκαλώντας αμφιβολίες πολλές φορές και για το αν πράγματι ισχύει η περίφημη ανωτερότητά τους σε σχέση με τα ρόστερ των υπολοίπων.

Εκτίθεται, όμως, περισσότερο από ορισμένους διαιτητές που κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να δικαιώσουν όσους υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός ελέγχει απολύτως το πράγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δίχως να έχει ευνοηθεί στα μεγάλα ματς του πρωταθλήματος ή στα ντέρμπι, ο Ολυμπιακός «σπρώχνεται» σε πιο εύκολα παιχνίδια.

Αν πιστεύει κανείς ότι θα πάει ο Μαρινάκης ή κάποιος άλλος να επηρεάσει το διαιτητή ενός αγώνα με την Παναχαϊκή, με τον Ολυμπιακό να έχει νικήσει 2-0 στο πρώτο ματς, είναι μακριά νυχτωμένος.

Όπως και αυτός που θεωρεί ότι ένας διαιτητής δεν επηρεάζεται στον τρόπο που σφυρίζει, όταν έχει να δει συναδέλφους του στο γήπεδο από την τελευταία φορά που «αδίκησαν» τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός είχε παραπονεθεί για τον Κωνσταντινέα πέρσι στην Ξάνθη, «πάει» ο Κωνσταντινέας. Και από τον Κύρκο στην περσινή ήττα του από την Τρίπολη, «εξαφανιζόλ» κι ο Κύρκος…

Απλά πράγματα…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων