Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Έψαχνε τη βιολογική της μητέρα για 15 χρόνια και ανακάλυψε ότι δούλευαν μαζί!

Η 40χρονη Jenny Thomas από τη Νέα Υόρκη, είναι ένα από τα 16 άτομα που εμφανίζονται στη νέα σειρά TLC, Long Lost Family, η οποία βοηθά τον κόσμο να επανενωθεί με τη βιολογική του οικογένεια. «Ήμουν σε κατάσταση σοκ», είπε στη New York Post όταν συνειδητοποίησε ότι η πρώην συνεργάτης της Nita Valdez είναι η βιολογική μητέρα της.

Η Nita, ντροπιασμένη από την εγκυμοσύνη της που προέκυψε εκτός γάμου, κατέληξε να αναγκαστεί να εγκαταλείψει την κόρη της στις κοινωνικές υπηρεσίες λόγω της έλλειψης υποστήριξης από την οικογένειά της. Δεν φανταζόταν βέβαια ότι η κόρη της, χρόνια αργότερα, θα έψαχνε τη βιολογική μητέρα της που την εγκατέλειψε.

Μετά από περισσότερο από μια δεκαετία έρευνας η Jenny διαπίστωσε ότι το πρόσωπο το οποίο της αποκάλυψαν ότι είναι μητέρα της είναι μια γυναίκα που είχε γνωρίσει πριν από 10 χρόνια σε ένα νοσοκομείο καθώς δούλευαν μαζί όταν η Jenny εργαζόταν με μερική απασχόληση. Κατά τη διάρκεια της περιόδου που εργάστηκαν μαζί, οι δύο γυναίκες ερχόντουσαν σε επαφή καθημερινά και ενώ είχαν μια φιλική, επαγγελματική σχέση παραδέχτηκε ότι ποτέ δεν αισθάνθηκε ενστικτωδώς καμία σύνδεση με τη γυναίκα που την είχε γεννήσει. Ωστόσο σημείωσε, σύμφωνα με τη Daily Mail, ότι η μητέρα της πάντα γελούσε με τα αστεία της.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής που θα προβληθεί τις επόμενες μέρες φαίνεται η νεαρή κοπέλα όταν της δείχνουν το πρόσωπο της βιολογικής της μητέρας και εκείνη σοκαρισμένη συνειδητοποιεί ότι όχι απλώς την γνωρίζει αλλά ότι ήταν συνάδελφοι πριν από αρκετά χρόνια και έρχονταν καθημερινά σε επαφή.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων