Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Εστιατόριο προσφέρει εκπτώσεις ανάλογα με το… μέγεθος του σουτιέν

Όσο πιο μεγάλο το στήθος, τόσο μεγαλύτερη η έκπτωση. Αυτός είναι ο αμφιλεγόμενος τρόπος που επέλεξε να διαφημιστεί, για αυτό το μήνα, ένα εστιατόριο στην Κίνα.

Ντόπιοι παραπονέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο όταν είδαν τη σχετική αφίσα στη βιτρίνα του εστιατορίου Trendy Shrimp, σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Χανγκτσόου.

Στην αφίσα υπάρχουν σκίτσα γυναικών με εσώρουχα και έχει τις εκπτώσεις που προσφέρονται στις γυναίκες ανάλογα με το στήθος τους. Εκείνες που είναι πιο «προικισμένες» σε αυτόν τον τομέα, πληρώνουν λιγότερο. Πολλοί διαμαρτυρήθηκαν ότι η αφίσα αυτή κάνει διακρίσεις ανάμεσα στις γυναίκες και έκαναν λόγο για χυδαία διαφήμιση.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του εστιατορίου, Λαν Σενγκάνγκ, υπερασπίστηκε την ιδέα που είχαν. «Η πελατεία αυξήθηκε κατά 20%. Κάποια κορίτσια που γνωρίσαμε ήταν πολύ υπερήφανα. Δεν είχαν τίποτα να κρύψουν», δήλωσε στην εφημερίδα Qianjiang Evening Post.

HTML tutorial

Επιπλέον, διαβεβαίωσε τον κόσμο ότι οι πελάτισσες μπορούν να απευθυνθούν σε σερβιτόρες για να εξασφαλίσουν την έκπτωσή τους  και όχι σε άνδρες υπαλλήλους του μαγαζιού, ώστε να μην βρεθούν σε δύσκολη θέση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα εστιατόριο στην Κίνα προσφέρει εκπτώσεις με βάση την εμφάνιση. Τον Ιανουάριο του 2015, ένα εστιατόριο στο Χενάν έκανε έκπτωση σε γυναίκες πελάτισσες που θεωρούσε «ωραίες». Άλλο εστιατόριο έδινε μειωμένη τροφή στους υπέρβαρους άνδρες.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων