Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023

Γ. Οικονόμου: «Δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση όσα δήλωσε ο κ. Βρέτζος»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σήμερα (7/11), κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, κληθείς να τοποθετηθεί για όσα δήλωσε ο κ. Βρέτζος χθες, απάντησε πως «δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση» και πως «δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος με την ποδοσφαιρική ιδιότητα μπορεί να κάνει τέτοιες εκτιμήσεις χωρίς κανένα στοιχείο».

Όπως είναι γνωστό το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέτζος, μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής αναμέτρησης μεταξύ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού (1-1), σε δήλωσή του στην Cosmote Tv, τόνισε:

«Αυτό που είναι ξεκάθαρο σήμερα και αναδείχθηκε είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία.

Η ανοχή μας σε αυτή την ανομία τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ

mastografia_banner

σχετικα αρθρα

voucher_banner

ροη ειδησεων

mastografia_banner