Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Game of thrones : Αναπάντεχο φινάλε ως απάντηση στους χάκερ

Οι παραγωγοί της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «Game of thrones», προκειμένου να αποφύγουν τις διαρροές της υπόθεσης, από τους χάκερ, για τον 8ο και τελευταίο κύκλο, αποφάσισαν να γυρίσουν διαφορετικά σενάρια για το φινάλε.

Ο διευθυντής προγράμματος του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου HBO, Casey Bloys, βρέθηκε για μια διάλεξη στην Πενσιλβάνια και μίλησε στην εφημερίδα «The Morning Call», δίνοντας ένα στοιχείο που δεν έχει επιβεβαιωθεί από το κανάλι, αλλά δεν φαντάζει καθόλου απίθανο.

«Γνωρίζω πως για το φινάλε της σειράς θα γυριστούν διάφορες εκδοχές, ώστε κανείς να μη γνωρίζει τι θα συμβεί. Αυτό είναι κάτι, που χρειάζεται να κάνεις σε σειρές με μεγάλη διάρκεια. Γιατί, όταν γυρίζεις κάτι, ο κόσμος το μαθαίνει. Οπότε, θα ετοιμαστούν  εναλλακτικά φινάλε, για να μην υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση μέχρι το τέλος» δήλωσε ο Bloys.

Ο 8ος και τελευταίοςκύκλος της δημοφιλούς σειράς θα περιλαμβάνει μόλις έξι επεισόδια, και αναμένεται να προβληθεί στα τέλη του 2018 ή, το πιθανότερο, στις αρχές του 2019.

HTML tutorial

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων