Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Γιατρός Τραμπ: Συνεχίστηκε η βελτίωση – Μπορεί να βγει τη Δευτέρα

Την περαιτέρω βελτίωση στην υγεία του Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε στην τελευταία ενημέρωση από το Walter Reed ο γιατρός του Αμερικανού προέδρου, Σιν Κόνλεϊ, ενώ έγινε γνωστό πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι πιθανό να πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα.

Ο Sean Conley κατά τη διάρκεια της ενημέρωσής του για την υγεία του Ντόναλντ Τραμπ τόνισε ότι… «δεν ήθελα να δώσω πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν την πορεία της ασθένειας σε άλλη κατεύθυνση», εξηγώντας την απροθυμία του να πει ότι ο Τραμπ είχε πάρει οξυγόνο νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.

Ο γιατρός απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ τον λόγο ανέλαβε ο Σιν Ντούλεϊ, ένας από τους γιατρούς του τιμ που παρακολουθεί τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο.

Όπως δήλωσε, «ο πρόεδρος παραμένει χωρίς πυρετό από το πρωί της Παρασκευής δεν διαμαρτύρεται για δύσπνοια». Ο Dooley πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος «περπατάει» και ότι η «καρδιακή, ηπατική και πνευμονική του κατάσταση» δεν προκαλεί ανησυχία.

Ο πρόεδρος μπορεί να «πάρει εξιτήριο νωρίς αύριο το πρωί», πρόσθεσε ο Δρ. Γκαριμπάλντι. Όλα δείχνουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ξεπερνά το εμπόδιο του νέου κορωνοϊού, παρ’ ότι θα διατηρηθεί υπό καθεστώς λεπτομερούς παρακολούθησης, καθώς ο ιός είναι απρόβλεπτος.

Εσφαλμένες οι παρατηρήσεις του επικεφαλής του Λευκού Οίκου

Ο Κόνλεϊ ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τις αντιθέσεις που εμφανίστηκαν χθες αναφορικά με την κατάσταση του Ρεπουμπλικανού προέδρου.

Ο γιατρός του Τραμπ αντέδερασε, λέγοντας πως «οι παρατηρήσεις του επικεφαλής του Λευκού Οίκου Mark Meadows ήταν εσφαλμένες». Πρόσθεσε, δε, ότι ο διευθυντής του προσωπικού αναφερόταν στην έκθεση του προέδρου πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων