Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Η πρώτη γυναίκα που ηγείται στο NBA

Τετρακόσιοι και περισσότεροι, με μέσο ύψος δύο μέτρα και οκτώ εκατοστά, διασκορπισμένοι σε 30 ομάδες. Είτε πρώτα ονόματα, είτε «πρωτάρηδες» και τόσο γνωστοί που το μικρό τους όνομα φτάνει και περισσεύει. LeBron, Steph, Kobe,CP3, Melo. Τα παιδιά.

H Μισέλ Ρόμπερτς, εκτελεστική διευθύντρια του ΝΒΑ, είναι η πρώτη γυναίκα που κατακτά αυτή τη θέση και η πρώτη γυναίκα που ηγείται μιας μεγάλης αθλητικής ένωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Ρόμπερτς είναι πρώην δικηγόρος, που μεγάλωσε σε μια φτωχογειτονιά του Νότιου Μπρονξ με τα τέσσερα αδέλφια της και τη μητέρα της, Έλσι. Το χόμπι της Έλσι ήταν να παρακολουθεί δίκες, όπως αναφέρει η Ημερησία. Η μικρή Μισέλ την ακολουθούσε. Ο σπόρος φυτεύτηκε.

Η Ρόμπερτς έγινε μια από τις καλύτερες και η πιο έντιμη, όπως είχε γράψει το Washingtonian, δικηγόρος της Ουάσιγκτον. Μετακόμισε στην Νέα Υόρκη τον Ιούλιο του 2014 έχοντας αναλάβει την ηγεσία του NBPA και βρέθηκε να τακτοποιεί την «ακαταστασία», που είχαν αφήσει οι προκάτοχοι της όταν έχασαν την υποστήριξη των παικτών, με το λοκάουτ του NBA το 2011.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων