Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Η Σοφία Μανωλάκου μίλησε για το πρόβλημα υγείας που έχει

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night show ήταν, τα μεσάνυχτα της Τρίτης, η Σοφία Μανωλάκου. Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στους «Παγιδευμένους», την προσωπική της ζωή και τη νόσο που την ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια.

«Πάσχω από τη νόσο Crohn, είναι γαστρεντερολογικό. Υπάρχουν περιπτώσεις που είναι πολύ πιο σοβαρές από εμένα, σύμφωνα με τον γιατρό μου. Οπότε, όταν μιλάω δημόσια γι΄αυτό είμαι ιδιαίτερα προσεκτική, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν πολύ. Εγώ το έχω κρατήσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Έφτασα να ζυγίζω περίπου 46 κιλά. Είχα χάσει αρκετά κιλά. Η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στα αυτοάνοσα νοσήματα. Θεωρώ πως εμφανίστηκε από το άγχος», ανέφερε η Σοφία Μανωλάκου στο The 2night show.Για την προσωπική της ζωή είπε: «Με τον Σπύρο (Σπαντίδα) είμαστε μαζί 14 χρόνια.  Εάν έκανα παιδί, θα με έπιανε ο φόβος, αν ήμουν σωστή μητέρα και αν θα μπορούσα να έχω την ευθύνη ενός άλλου ανθρώπου και να τον κάνω ευτυχισμένο. Αυτό με πνίγει. Δεν σκέφτομαι, αν μπορώ να μεγαλώσω με κάποιον άλλον το παιδί, αλλά αν μπορώ μόνη μου ως μονάδα. Δεν ξέρω αυτό αν είναι επειδή είμαι παιδί χωρισμένων γονιών, αλλά γενικά στη ζωή μου αισθάνομαι ανεξάρτητη».

Όσον αφορά στη στιγμή που βρέθηκε ως τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, είπε: «Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, εν αγνοία μου. Μου το είπε ο ίδιος. Μου έστειλε ένα γραπτό μήνυμα και μου είπε ότι είναι σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια. Μαζί μου, μόλις είχε ξεκινήσει να βγαίνει, δύο εβδομάδες και δεν είχε προχωρήσει η περίπτωση. Ήταν τίμιος όμως, μου το είπε και πληγώθηκα, αλλά αν μου το έλεγε πιο μετά θα πληγωνόμουν περισσότερο».

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων