Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023

Ιδιοκτήτης εργοστασίου πολυεστερικών: Είναι ξεκάθαρα εμπρησμός – Άνοιξαν την μεσοτοιχία και μπήκαν μέσα (video)

Ολοκληρωτική καταστροφή υπέστη το εργοστάσιο πολυεστερικών στον Ασπρόπυργο το οποίο από νωρίς το πρωί τυλίχθηκε στις φλόγες με τις αρχές να υποψιάζονται ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια. Στο κατεστραμμένο εργοστάσιο βρέθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης που μετρούσε 35χρονια ζωής, ο οποίος εμφανώς σοκαρισμένος δήλωσε πως πρόκειται για εμπρησμό.

«Ήταν καθαρά εμπρησμός. Έχουν ανοίξει τη μεσοτοιχία από το διπλανό κτήριο και μπήκανε μέσα για να βάλουνε φωτιά» είπε στον ρεπόρτερ της ΕΡΤ ο οποίος όπως είπε ενημερώθηκε από συγγενικά του πρόσωπα για την φωτιά που κατέστρεφε τους κόπους μιας ζωής.

Το πρωί της Παρασκευής είχε σταλεί προειδοποίηση στους κάτοικους της ευρύτερης περιοχής να καταφύγουν σε εσωτερικούς χώρους με κλειστά παράθυρα και πόρτες για να προφυλαχθούν από τις τοξικές αναθυμιάσεις.

Ερωτηθείς για το αν υποψιάζεται ποιος μπορεί να ευθύνεται για αυτόν τον εμπρησμό ο ιδιοκτήτης απάντησε ότι πιστεύει ότι είναι από τους Ρομά που εδώ και μέρες διαμαρτύρονται και βανδαλίζουν περιουσίες μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο βρίσκονται 30 πυροσβέστες για τον κίνδυνο ανάφλεξης. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση βρίσκεται δίπλα ακριβώς από την επιχείρηση των ελαστικών που ομάδα Ρομά πυρπόλησε την Πέμπτη.

Η ατμόσφαιρα όπως μεταδίδει ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ είναι αποπνικτική ενώ κατά τη διάρκεια της φωτιάς, σε απόσταση αρκετών μέτρων, η ορατότητα ήταν πολύ δύσκολη από τους καπνούς.

 

mastografia_banner

σχετικα αρθρα

voucher_banner

ροη ειδησεων

mastografia_banner