Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Μουσείο της Ακρόπολης: εκδηλώσεις για την Πανσέληνο Αυγούστου 2016

Στις 18 και 19 Αυγούστου το Μουσείο της Ακρόπολης ανοίγει της πόρτες του στη μουσική.

Συγκεκριμένα:

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου το Μουσείο της Ακρόπολης θα υποδεχθεί την γνωστή μπάντα “The Swingin’ Cats” στον προαύλιο χώρο του, με αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια και χορό. Η κεφάτη μπάντα που αγαπήθηκε ως “Penny and the Swingin Cats” μας ταξιδεύει στην ανεμελιά παλιών εποχών, με άρωμα ελληνικού κινηματογράφου.

Την ημέρα αυτή, οι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου θα παραμείνουν ανοιχτοί από τις 8 το πρωί έως τα μεσάνυχτα (η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 8 το βράδυ), δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν τις μόνιμες συλλογές αλλά και την περιοδική έκθεση «Δωδώνη. Το μαντείο των ήχων». Τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί το εστιατόριο του δευτέρου ορόφου.

Την Παρασκευή 19 Αυγούστου από τις 8 το βράδυ κι έπειτα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν στη βεράντα του εστιατορίου βραδινό γεύμα ή ποτό με τη συνοδεία των μελωδικών ήχων της άρπας του μουσικού Θοδωρή Ματούλα. Παράλληλα, στο εσωτερικό του εστιατορίου τρεις μουσικοί θα ερμηνεύσουν διαχρονικές μελωδίες της τζαζ.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων