Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Νέα αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι – Πώς 14χρονη σώθηκε από θαύμα!

Νέο περιστατικό τρόμου στο Μενίδι, όταν αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε σε τοίχο μπαλκονιού, σε μικρή απόσταση από το σημείο που βρισκόταν ένα 14χρονο κορίτσι.

Από καθαρή τύχη, σύμφωνα με την περιγραφή της θείας του παιδιού το παιδί μετακινήθηκε την τελευταία στιγμή. Ξαφνικά από το… πουθενά ένα βλήμα χτύπησε πίσω από το σημείο όπου το παιδί καθόταν.

Αμέσως η οικογένεια ενημέρωσε την αστυνομία. Άνδρες της ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ περισυνέλεξαν το βλήμα και ξεκίνησαν εκτεταμένη έρευνα για να εντοπίσουν τον… πιστολέρο. Οι προσπάθεια δεν είχε αποτελέσματα, ως αργά τη νύχτα δεν υπήρξαν προσαγωγές ή συλλήψεις ατόμων.

Το νέο συμβάν σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής και μόλις λίγες μέρες μετά τον θάνατο του 11χρονου Μάριου από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών.

Το άτυχο παιδάκι έχασε τη ζωή του, στις 9 Ιουνίου, εξαιτίας άσκοπου πυροβολισμού από ασυνείδητο ένοπλο και όλα συνέβησαν, όταν κατά τη διάρκεια σχολικής εκδήλωσης στο 6ο Δημοτικό Σχολείο επί της οδού Βαρελά στο Μενίδι, έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε στο πεζοδρόμιο.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων