Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Οπαδός του ΙSIS ποστάρει γυμνή selfie με το μόριό του και γίνεται περίγελος (ΦΩΤΟ)

Μια γυμνή φωτογραφία ενός προπαγανδιστή του ISIS κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Ο λόγος για τον Τζαζγουάρι Σαρακίγμπ, γνωστό εξτρεμιστή, κατοίκο του Λονδίνου, ο οποίος είναι γνωστός για την προπαγάνδα του υπέρ του ISIS, αλλά και για το γεγονός ότι συνηθίζει να στέλνει σε γυναίκες γυμνές selfies του.

Τις τελευταίες ημέρες, όπως σημειώνει η metro.co.uk, κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο μια φωτογραφία του στην οποία επιδεικνύει το μόριό του και η οποία μάλλον δεν πέτυχε το σκοπό της, αφού τα σχόλια κάτω από τις σχετικές αναρτήσεις, μόνο κολακευτικά δεν είναι!

Πολλοί είναι αυτοί που τον κοροϊδεύουν χαρακτηρίζοντάς τον ως «ανεπαρκή».

«Έστειλε τη λάθος γυμνή φωτογραφία του στις φανς του ΙSIS, αυτή με το μικρό του μόριο», έγραψε κάποιος στα sosial media, ενώ άλλος πόσταρε: «Ο οπαδός του ΙSIS εκτέθηκε».

«Αυτός ο προπαγανδιστής του ISIS στο Λονδίνο υπόσχεται γάμο σε φαν του Ισλαμικού Κράτους αλλά το μόνο που κάνει είναι να τις ρίχνει στο κρεβάτι και να τις βιντεοσκοπεί», έγραφε άλλο post στα social media καταγγέλοντας τις ενέργειες του εξτρεμιστή.

«Αυτός ο υποκριτής έχει την υποστήριξη του ISIS εδώ και χρόνια και εξαπολύει απειλές θανάτου σε πολλούς μέσω Twitter», σημειώνει κάποιος άλλος με την metro να αναφέρει ότι μετά την επίθεση στο Σαν Μπερναντίνο όπου σκοτώθηκαν 14 άτομα ο Τζαζγουάρι Σαρακίγμπ είχε απειλήσει με άλλες τέτοιες, από το ISIS εμπνευσμένες, επιθέσεις.

Δείτε την φωτογραφία που ανήρτησε:

isis1

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων