Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Πρίγκιπας Χάρι: Κανείς από την οικογένεια δε θέλει να γίνει Βασιλιάς

Κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν θέλει να γίνει βασιλιάς ή βασίλισσα, δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι σε συνέντευξή του σε αμερικανικό περιοδικό και πρόσθεσε ότι “θα εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας την κατάλληλη στιγμή”.
“Αν υπάρχει κάποιος στη βασιλική οικογένεια που θέλει να γίνει βασιλιάς ή βασίλισσα; Δεν νομίζω”, είπε ο Χάρι στο Newsweek και σχολίασε ότι οι βρετανοί γαλαζοαίματοι το κάνουν “για το καλό του λαού”.
Ο Χάρι μίλησε και για την εμπειρία που είχε ακολουθώντας το φέρετρο της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα, στην κηδεία της όταν εκείνος ήταν 12 ετών και είπε ότι κανένα παιδί “δεν πρέπει να καλείται να το κάνει”.
Το 1997, ο Χάρι μαζί με τον πατέρα του πρίγκιπα της Ουαλίας, τον παππού του δούκα του Εδιμβούργου, τον 15χρονο τότε αδελφό του δούκα του Κέμπριτζ και τον θείο του Τσαρλς Σπένσερ ακολούθησαν την νεκρώσιμη πομπή στους δρόμους του Λονδίνου.
Ο νεαρός πρίγκιπας, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι έκανε ψυχοθεραπεία για να αντιμετωπίσει τον θάνατο της μητέρας του σε τροχαίο στο Παρίσι, δήλωσε: “Η μητέρα μου μόλις είχε χαθεί και εγώ έπρεπε να περπατήσω πίσω από το φέρετρό της, περιστοιχισμένος από χιλιάδες ανθρώπους που με κοιτούσαν ενώ εκατομμύρια άλλοι με παρακολουθούσαν από την τηλεόραση.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων