Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022

Προσφορές έως και 50% από τους ξενοδόχους σε Σάμο, Λέσβο, Χίο, Κω και Λέρο

Μειώσεις τιμών έως και 50% και ελκυστικές προσφορές σε πακέτα διαμονής παρέχουν οι Ενώσεις Ξενοδόχων Σάμου, Λέσβου, Χίου, Κω και Λέρου για το διάστημα από τις 20 Αυγούστου έως και τα τέλη Οκτωβρίου, ανταποκρινόμενοι στην πρόταση συνεργασίας του υπουργείου Τουρισμού για την τόνωση της τουριστικής ζήτησης.

Παράλληλα, τo Τουρισμού με τον ΕΟΤ, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και το ΑΠΕ/ΜΠΕ, προχωρά σε στοχευμένες δράσεις προβολής και επικοινωνίας με ειδικά βίντεο κλιπ παραγωγής του ΑΠΕ, τα οποία θα προωθηθούν στο εξωτερικό και θα προβάλλονται σε ξένα ΜΜΕ, στο διαδίκτυο και στα social media και μέσα από επικοινωνιακές δράσεις των Γραφείων Εξωτερικού για την ευρεία απήχησή τους στο ξένο ταξιδιωτικό κοινό.
Τα βίντεο κλιπ θα αναδεικνύουν τα νησιά ως ελκυστικούς προορισμούς, θα προβάλλουν τις φυσικές τους ομορφιές και τα αξιοθέατα του κάθε προορισμού και θα αποτυπώνουν τις θετικές εντυπώσεις και τις ταξιδιωτικές εμπειρίες των ξένων και Ελλήνων επισκεπτών μέσα από τις προσωπικές τους μαρτυρίες.

Όπως επισημαίνει το υπουργείο, μέχρι σήμερα:

Πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 35 ταξίδια εξοικείωσης (fam trips και press trips) για tour operators, ξένους δημοσιογράφους, travel bloggers και διεθνή ΜΜΕ από τις αγορές- στόχους.
Στο πλαίσιο των φετινών προγραμμάτων συνδιαφήμισης με τους μεγαλύτερους tour operators της Ευρώπης, υλοποιήθηκαν ειδικά προγράμματα προώθησης και προβολής των προορισμών του Αν. Αιγαίου
Τα νησιά προβάλλονται σημαντικά μέσα από τις καμπάνιες του ΕΟΤ στις μεγαλύτερες παγκόσμιες ταξιδιωτικές πλατφόρμες, αλλά και μέσω δορυφορικών τηλεοπτικών καναλιών σε παγκόσμια μετάδοση, με ορίζοντα έως και τα τέλη Νοεμβρίου για την ενίσχυση των κρατήσεων τελευταίας στιγμής.

Στοιχεία επικοινωνίας για το ειδικό πρόγραμμα προσφορών στη διαμονή για τους Έλληνες επισκέπτες

Για την εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων που επιθυμούν να ενημερωθούν για εκπτώσεις και προσφορές στα ξενοδοχεία, πληροφορίες παρέχονται από:
Σάμος– Γραμματεία Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου
Πληροφορίες – κα Σανδαλή Μαρία ,6978154123 (Δευτ. – Παρ., 9.00πμ – 2.00μμ)
e-mail: enxensam@otenet.gr
Λέσβος -Γραμματεία Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου
Πληροφορίες- κα Μελά Αρετή τηλ. 22510 41787 , κιν. 6974712375,
e-mail: exlesvos@otenet.gr
Χίος– Ένωση Ξενοδόχων Χίου
Απευθείας επικοινωνία με τα ξενοδοχεία
Κως – Γραμματεία Ένωσης Ξενοδόχων Κω
Πληροφορίες- κα Σοφού Νατάσα, 22420 24955
e-mail info@koshotels.gr
Λέρος– Γραμματεία Ένωσης Ξενοδόχων Λέρου
Πληροφορίες -κα Μαυράκη Αναστασία (9 π.μ. -12 π.μ.) τηλ. 22470 23266, κιν. 6934 111 025
-κα Γκέκα Εύα (12 π.μ – 10 μ.μ.) τηλ. 2247024611
e-mail:hotels.leros.lipsi@gmail.com

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων