Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Πώς αυτός ο 17χρονος κερδίζει 30.000 δολάρια το μήνα – Οι 5 συμβουλές που δίνει

Ο 17χρονος Temper Thompson αποφάσισε στα 8 του χρόνια πως δεν ήθελε να ξαναζητήσει χρήματα από τους γονείς του. Αυτό που έκανε λοιπόν, για να βγάλει τα δικά του χρήματα, ήταν να αρχίσει το online marketing. Στόχος του ήταν να κερδίζει 100 δολάρια κάθε μήνα.

Ωστόσο, σήμερα σε ηλικία 17 ετών ο Temper βγάζει πολλά περισσότερα από τον αρχικό του στόχο. Συγκεκριμένα, κερδίζει 30.000 δολάρια το μήνα, ποσό που για τους περισσότερους Αμερικανούς αποτελεί το ετήσιο εισόδημά τους.

Αν αναρωτιέστε όμως ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του 17χρονου Temper ο ίδιος δίνει πέντε μαθήματα σε όποιον επιθυμεί να έχει την ίδια τύχη με εκείνον.

1. Αναλάβετε δράση

Το πρώτο μάθημα είναι ότι πρέπει να δράσουμε. «Πολλοί άνθρωποι λένε τι θέλουν να κάνουν, αλλά ποτέ δεν το κάνουμε στην πραγματικότητα», λέει ο Temper. «Αν δεν αναλάβουμε δράση, δεν πρόκειται ποτέ να πετύχουμε το ο,τιδήποτε» προσθέτει παροτρύνοντας τους ανθρώπους να τολμούν και να υλοποιούν τις σκέψεις και τις ιδέες τους.

2. Μην φοβάστε την αποτυχία

Το δεύτερο δίδαγμα είναι η επιμονή. Λάθη συμβαίνουν πάντα, οπότε η ψυχραιμία είναι το καταλληλότερο όπλο, συμβουλεύει ο Temper ο οποίος αποκαλύπτει πως και ο ίδιος έκανε πολλά λάθη μέχρι να στήσει την επιχείρησή του.

«Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν, αποτυγχάνουν, και εγκαταλείπουν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν μπορείς να τα πετυχαίνεις όλα. Η αποτυχία είναι ένα πλεονέκτημα. Μπορείτε να μάθετε από τα λάθη σας και να αισθανθείτε καλύτερα».

3. Μείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο

Οι περισσότεροι δύσκολα επικεντρώνουν την προσοχή τους σε ένα συγκεκριμένο στόχο, ιδίως οι νέοι. Όμως για τον Temper όποιος θέλει να πετύχει τον στόχο του πρέπει να είναια πόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό.

«Το πιο ισχυρό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να επικεντρώνεστε μόνο σε ένα πράγμα. Μπορείτε να πετύχετε το στόχο σας πολύ πιο γρήγορα όταν μένετε συγκεντρωμένοι» υποστηρίζει.

4. Κάντε παρέα με ανθρώπους με θετική σκέψη

Πάντα πρέπει να έχουμε γύρω μας ανθρώπους που μας στηρίζουν και μας εμπνέουν. Για τον Temper αυτοί οι άνθρωποι είναι οι γονείς του οι οποίοι δεν χρειάστηκε να τον στηρίξουν οικονομικά από τότε που ξεκίνησε την δική του επιχείρηση, ωστόσο, του προσφέρουν άφθονη ηθική στήριξη.

«Αν περιβάλλεστε από άτομα με αρνητική σκέψη, τότε θα σας παρασύρουν μαζί τους. Οι άνθρωποι με θετική σκέψη θα σας στηρίξουν και θα σας βοηθήσουν» υποστηρίζει ο 17χρονος.

5. Μην επαναπαύεστε

Ο Temper δεν επαναπαύεται ποτέ. Ακόμα και αν πετύχει το μηνιαίο στόχο του, τα 100 δολάρια,δεν τα παρατάει. Γρήγορα συνειδητοποίησε πως με ορισμένες μικρές αλλαγές τα 100 δολάρια μπορούν εύκολα να γίνουν 1000 το μήνα. Αλλά ακόμα και όταν έφτασε και αυτό το στόχο, προχώρησε σε περισσότερες αλλαγές, και έβαλε στόχο τα 10.000 δολάρια το μήνα.

Ο στόχος του για φέτος είναι να βγάζει 100.000 δολάρια το μήνα και όπως λέει είναι σε καλό δρόμο.

«Πολλοί άνθρωποι πετυχαίνουν το στόχο τους και λένε ότι είναι ευτυχισμένοι. Αν δεν επαναπαυτείτε μπορείτε να αυξάνετε συνεχώς το στόχο σας» αναφέρει.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων