Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Σεξ: Πέντε μυστικά για να… κολλήσει μαζί σας

Το σεξ είναι μία από τις πιο βασικές συνήθειες στη ζωή ενός ζευγαριού. Ωστόσο, ας είμαστε ειλικρινείς εδώ: Όπως δεν γίνεται να είμαστε όλοι καλοί οδηγοί, ή καλοί μάγειρες, ή καλοί στα αθλήματα, έτσι και γίνεται να είμαστε όλοι καλοί στο σεξ.

Κι εντάξει, θα σκεφτείτε πολλοί -και λογικά- ότι το σεξ δεν είναι πυρηνική φυσική. Λίγη εξάσκηση θέλει και τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Άλλωστε κανένας δεν γεννήθηκε «Γκουσγκούνης». Ούτε ο ίδιος ο Γκουσγκούνης!

Εμείς λοιπόν, για ακόμα μια φορά βρισκόμαστε εδώ για εσάς προκειμένου να σας… μιλήσουμε για 5 «μυστικά», τα οποία (είτε είσαι άντρας, είτε γυναίκα) θα κάνουν τον ταίρι σας να «κολλήσει» μαζί σας από τις πρώτες φορές που θα κάνετε σεξ.

Πέντε τρόποι για να τον κάνετε να κολλήσει μαζί σας

Η εντολή στον εγκέφαλο
Η εντολή που δίνετε στον εγκέφαλό σας, είναι «τώρα θα χαθώ στην ηδονή, τώρα θα το ευχαριστηθώ». Μέσα στην σαρωτική καθημερινότητα, έχουμε 10 λεπτά- τόσο διαρκεί η μέση διείσδυση- για να κάνουμε σεξ.

Είναι ανεκτίμητο αυτό το δεκάλεπτο. Οπότε ο εγκέφαλός σας, το όργανο με το οποίο κάνουμε σεξ, πρέπει να είναι εστιασμένο στην ηδονή και μόνο.

Δείτε περισσότερα…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων