Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

Σοκ! Αδέσποτη σφαίρα σκότωσε τον 10χρονο μαθητή στο Μενίδι

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως στο επάνω μέρος του κεφαλιού του άτυχου παιδιού υπάρχει τραύμα από σφαίρα. Από αυτό, συμπέρανε πως η σφαίρα βρήκε το παιδί “κάθετα”, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Πληροφορίες λένε ότι υπήρχε γλέντι Ρομά στον καταυλισμό που βρίσκεται κοντά στο σχολείο, κατά τη διάρκεια του οποίου φέρεται να ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Βέβαια, από τους παρευρισκόμενους στη σχολική γιορτή κανείς δεν άκουσε τους πυροβολισμούς, για αυτό και αρχικά όλοι, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας του που δουλεύει στο σχολείο, πίστευαν πως ο μικρός μαθητής ένιωσε μία αδιαθεσία και έπεσε στο έδαφος, όπου χτύπησε με δύναμη το κεφάλι του. Μόλις είδαν το αίμα, όλοι νόμιζαν πως ήταν λόγω του σφοδρού χτυπήματος και κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο. Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο Παίδων, όπου διασωληνώθηκε αλλά δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

Αστυνομικοί αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον καταυλισμό τον Ρομά και διεξάγουν έρευνα για να εξακριβώσουν τι συνέβη και έχουν ήδη κάνει κάποιες προσαγωγές. Κρίσιμη για την εξέλιξη της υπόθεσης θα είναι η εξέταση του βλήματος που θα οδηγήσει στο όπλο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων