Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Συγκινεί ο μπέμπης με σπάνια ασθένεια στα μάτια που βλέπει για πρώτη φορά τη μητέρα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Κανέναν δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο ο μόλις 4 μηνών Λέο, ο οποίος βλέπει για πρώτη φορά τη μητέρα του με τη βοήθεια ειδικών γυαλιών.

Ο μικρός Λέο γεννήθηκε με μια σπάνια ασθένεια. Ονομάζεται «oculocutaneous albinism» και δημιουργεί πρόβλημα στα μαλλιά, στο δέρμα και στα μάτια, σε τόσο μεγάλο βαθμό μάλιστα όπου το μωρό δεν έχει καθόλου καθαρή όραση.

Στατιστικά, η ασθένεια αυτή προσβάλει ένα παιδί ανά 20.000 γέννες και οι γονείς του Λέο, έψαξαν κάθε πιθανή λύση ώστε το μωρό τους να μπορέσει να ζήσει όσο πιο φυσιολογικά γίνεται.

Σύμφωνα με το dailymail.co.uk, ο 39χρονος Ντέιβιντ και η 35χρονη Εριν, μετακόμισαν στο Σιάτλ προκειμένου να έχουν τη βοήθεια των δικών τους ανθρώπων στην ιδιαίτερη καθημερινότητα με τον Λέο και εκεί ανακάλυψαν έναν γιατρό, ο οποίος δοκιμαστικά επιχειρούσε να δώσει λύση στα προβλήματα όρασης που προκαλούσε αυτή η ασθένεια.

Τελικά, ο μικρός Λέο κατάφερε τέσσερις μήνες μετά τη γέννησή του να αντικρίσει για πρώτη φορά τη μητέρα του και οι γονείς τράβηξαν σε βίντεο την αντίδρασή του, ξεσπώντας σε κλάματα όπως παραδέχθηκαν και οι ίδιοι.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων