Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Τα ετερώνυμα έλκονται, όπως και οι… συνάδελφοι

Ο Brand και η Angelina. H Πενέλοπε και ο Χαβιέ. Ο Γιώργος και η Ελένη. Όλοι αυτοί ξεκίνησαν τις σχέσεις τους όντας συνάδελφοι.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική για το Match.com, διαπιστώθηκε ότι σχεδόν το 1/3 των ανθρώπων έχουν συνάψει σχέση με συνάδελφό τους ενώ το 65% έχουν κάνει one night stand και το 56% των ανδρών έχουν φλερτάρει διαδικτυακά με συνάδελφό τους. Στην έρευνα μάλιστα συμμετείχαν 5.600 άνδρες και γυναίκες!

Ειδικότερα, οι άντρες φαίνεται πώς αρέσκονται περισσότερο στην ιδέα να κάνουν κάτι με γυναίκα από το εργασιακό τους περιβάλλον αφού το 57% των ανδρών δήλωσαν ότι φαντασιώνονται το σεξ με τις συναδέλφους τους (σε σύγκριση με 29% των γυναικών). Εντύπωση επίσης προκαλεί το συντριπτικό 46% των αντρών που δηλώνουν ότι θα ήθελαν να κάνουν έστω ένα one-night stand με κάποια που συνεργάζονται στενά ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των γυναικών είναι μόλις 15%.

Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι ότι το ήμισυ των ερωτηθέντων δήλωσε ότι μια ευτυχισμένη σχέση είναι πιο σημαντικό για εκείνους παρά η δουλειά τους!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων