Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Το Μπανγκλαντές θέλει το τρόπαιο της Αργεντινής

Η “τρέλα” των ανθρώπων που ζουν στη χώρα για την εθνική Αργεντινής μετουσιώνεται σε πρόταση της κυβέρνησης προς τους παγκόσμιους πρωταθλητές, να στείλουν το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο Μπανγκλαντές είναι έτοιμοι να βγουν στους δρόμους για να αποθεώσουν τα ποδοσφαιρικά είδωλα τους εφόσον γίνει δεκτή η επίσημη πρόταση που έκανε η κυβέρνηση της χώρας προς την Αργεντινή, ώστε κάποιοι από τους παίκτες που κατέκτησαν το τρόπαιο στο Κατάρ να ταξιδέψουν εκεί.

Οι φίλαθλοι του Μπαγκλαντές υποστήριξαν με θέρμη την “αλμπισελέστε” σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο και πανηγύρισαν όπως οι ίδιοι Αργεντινοί τη νίκη επί της Γαλλίας στον τελικό της διοργάνωσης.

Τώρα θέλουν να αποθεώσουν και από κοντά την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι. Ο υπουργός Εξωτερικών, Σαχριάρ Αλάμ, είπε ότι σύντομα θα σταλεί επίσημη πρόταση προς την Αργεντινή για την αποστολή του τροπαίου με αντιπροσωπεία, καθώς οι διεθνείς θα είναι δύσκολο να παραστούν.

«Οι φίλαθλοι του Μπανγκλαντές απαιτούν να φέρουμε στη χώρα το τρόπαιο της Αργεντινής από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Φυσικά οι Αργεντινοί παίκτες είναι πολύ απασχολημένοι αυτή την περίοδο. Οπότε ακόμα κι αν οι παίκτες δεν μπορούν, θα ζητήσουμε να μας φέρουν το τρόπαιο στο Μπανγκλαντές με κάποιον απεσταλμένο. Σύντομα θα στείλουμε κι επίσημα την πρόταση» είπε.//

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων