Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Τσίπρας από ΑΔΑΕ: Τέλος στο κρυφτούλι με τους θεσμούς της Δημοκρατίας – Τι ζήτησε

Στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών βρέθηκε το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπου συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Αρχής για το θέμα των παρακολουθήσεων.

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε περεταίρω ενημέρωσή του ως πολιτικού αρχηγού για περιπτώσεις άρσης απορρήτου που αφορούν πολιτικά πρόσωπα. Ζήτησε δηλαδή όλα τα έγγραφα της περιόδου από τον Ιούνιου του 2019 έως σήμερα που αφορούν σε όλες τις παρακολουθήσεις.

«Το κρυφτούλι και το παιχνίδι με τους θεσμούς της δημοκρατίας λαμβάνει τέλος» τόνισε ο κ. Τσίπρας και σημείωσε ότι δεν θα ανεχτεί παιχνίδια με την εθνική ασφάλεια.

«Είναι γνωστό σε όλους πού βρίσκονται οι αποδείξεις», τόνισε για την ίδια υπόθεση ο Αλ. Τσίπρας μιλώντας σε διακαναλική συνέντευξη που προβλήθηκε στα περιφερειακά κανάλια Flash, ΔΙΟΝ και Center. Σημείωσε μάλιστα ότι δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται μέχρι να πέσει άπλετο φως «στη δύσοσμη υπόθεση», όπως τη χαρακτήρισε.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευση, προέβλεψε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα καταφέρει να εξαντλήσει την τετραετία και οι κάλπες θα φέρουν την πολιτική αλλαγή και την επιστροφή της Δικαιοσύνης στην χώρα.

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων