Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Bγάλτε τα “όργανα” του Γιώργου σε Χριστουγεννιάτικο bazaar!

To ότι η Ιπποκράτους έχει βγάλει στο σφυρί ήδη από το καλοκαίρι τα όργανα του υπερσύγχρονου γυμναστηρίου που υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ και κατασκευάστηκε επί προεδρίας Γ. Παπανδρέου είναι γνωστό.

Αυτό που δεν είναι γνωστό όμως είναι ότι ουδείς ενδιαφέρεται να τα αγοράσει. Τα μηχανήματα, υψηλότατων προδιαγραφών, καμιά πενηνταριά στο σύνολο, είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα αφού το γυμναστήριο ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ- κανά δυο φορές γυμνάστηκε ο Παπανδρέου- και η αξία τους υπερβαίνει τα 100.000 ευρώ.

Το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να τα πουλήσει ένα ένα αλλά επιδιώκει να τα διαθέσει είτε σε ένα γυμναστήριο είτε σε κάποια επιχείρηση που πουλάει όργανα γυμναστικής. Οι προσπάθειες εν μέσω κρίσης δεν έχουν αποδώσει κι έτσι κωπηλατικά, ελλειπτικά, διάδρομοι και βαράκια “σαπίζουν” στον δεύτερο όροφο της Ιπποκράτους.

Πάντως αν το ΠΑΣΟΚ επεδείκνυε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο να “απαλλαγεί” από τα όργανα που βρίσκονται σε αχρηστία τότε θα μπορούσε να εξοικονομήσει αρκετά χρήματα για να δώσει ανάσα στους απλήρωτους εδώ και έναν χρόνο εργαζόμενους στα γραφεία του.

Πρόκειται για εργαζόμενους που σχεδόν αδιαμαρτύρητα υπομένουν καρτερικά εδώ και έναν χρόνο να πληρωθούν έχοντας εισπράξει συνολικά μέσα στο 2012 περί τα 2000-2.500 ευρώ. Μήπως ήρθε η ώρα κύριοι της Ιπποκράτους να το ξανασκεφτείτε και να διαθέσετε τα όργανα γυμναστικής σε ιδιώτες ακόμη κι άν έχετε χασούρα; Γιατί είναι κι αυτά τα πόθεν έσχες που καμιά φορά όπως και να το κάνουμε προκαλούν το δημόσιο αίσθημα…

ΥΓ: Λέμε την ιδέα κι αν θέλετε την ακολουθείτε. Μέρες που έρχονται βγάλτε τα όργανα του Γιώργου σε Χριστουγεννιάτικο bazaar!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων