Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021

Δείτε το νέο βίντεο που διέρρευσε με το iPhone 7

Ένα ακόμη βίντεο με το iPhone 7 διέρρευσε, λίγες μόνο εβδομάδες πριν την επίσημη παρουσίασή του.

Στο βίντεο φαίνεται να παρουσιάζεται το τελικό σχέδιο του πολυαναμενόμενου νέου τηλεφώνου της Apple.

Το βίντεο που ανέβηκε στο δημοφιλές κανάλι του Youtube, “Unbox Therapy”, δείχνει ένα συγκριτικό τεστ ανάμεσα στο iPhone 6s Plus και στο iPhone 7 Plus το οποίο όπως υποστηρίζει ο παρουσιαστής του βίντεο του το έστειλαν απευθείας από το εργοστάσιο που κατασκευάζει τα iPhone στην Κίνα.

Σύμφωνα λοιπόν με το βίντεο, το νέο iPhone 7 Plus που έχει στα χέρια του ο παρουσιαστής είναι μπλε πράγμα που επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν την Apple να κυκλοφορεί ένα νέο χρώμα, στο πίσω μέρος μπορούμε να δούμε ότι διαθέτει δύο κάμερες ενώ στο κάτω μέρος έχει μία υποδοχή smart connector η οποία χρησιμεύει για να συνδέει περιφερειακές συσκευές ή ακόμα και για ασύρματη φόρτιση.

Επίσης στο πίσω μέρος λείπουν και οι δύο πλαστικές γραμμές της κεραίας ενώ στο κάτω μέρος του μπορούμε να δούμε ότι λείπει και η υποδοχή των ακουστικών.

Εκτός από τα παραπάνω το iPhone 7 δεν φαίνεται να έχει άλλες σχεδιαστικές διαφορές από το iPhone 6s οπότε περιμένουμε να δούμε αν τελικά αυτή η διαρροή είναι το πραγματικό σχέδιο του iPhone 7 ή η Apple μας ετοιμάζει εκπλήξεις.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση της Apple που θα γίνει στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Δείτε το βίντεο:

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων